Leelou Blogs

Qila Love Faris

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 9, 2011

~PELAJAR DEGREE~

okay pada tarikh 13 September 2011..
secara rasminya...........
aku kini bergelar mahasiswi UiTM lg skali...
YYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!
hmmm sbnrnye dlu time cuti 
aku excited giler nk smbung blaja degree nih..
tp bile da berhadapan dgn assignment, quiz, test, fuhhh.....
pening palo den ni haa..
tp xpelar demi mencapai cita2 aku ikutkan jugak hasrat kedua ibu bapaku..
best sebenarnye blaja nih tp yg plg penting kite kene ade minat nk blaja..
HAA? AKU NIH ADE MINAT KE NK BLAJA????
hmm ade lar gak kan.. mestilar ada lala oi giler ko x minat nk blaja
klu x blaja nk buat ape umo ko muda lg kot klu nk kawen.. hehehehe
tular aku skg ni amik course
Bachelor in Office System Management di UiTM Kampus Bandaraya Melaka.. :))
I <3 MELAKA.. 
hehehehe
actually aku sbnrnye klu diikutkan aritu 
dpt smbung blaja kat UiTM Puncak Alam, but aku nih degil sgt
nk gak tukar kampus Melaka..
sbb membe2 ramai yg dpt kat Melaka.. so 
ofcourse lar aku nk gak kat Melaka kan..
tp.................................................
actually sedih gak sbnrnye bile aku terima gak tawaran kat Melaka nih..
klu aku blaja kat Puncak Alam aritu alangkah bahagianye....
merasa lar aku pki kete VIVA ye..
tp nk buat cane.. xde rezeki aku..
my friends and my study is even more important than that car..
DAMN!!!! menipu gile aku nih.. pdhal gigit jari aku kot melepas kete aritu..
aisehh.. ape mau buat da bpk aku letak syarat mcmtu tp 
aku ingkar jugak jd melepas lar kete aku tuh..
huhuhuhuhuhu
takpelar lala da keje nnt insyaAllah bkn setakat VIVA, ALPHARD pun ko mampu pki..
hiahiahiahia..
amboi berangan lebih aku nih..
hehehe x salah kan klu berangan?? :D
okay lar aku xnk merepek byk2 nnt aku sedih..
aku just berharap aku dapat perform yg terbaik utk degree nih..
CHAIYOK CHAIYOK LALA!!!!
jgn hampakan mak ayah ko ye.. study leklok tau.. ingt keluarga, kwn2 dan ingtlah FARIS yg tersayang..
hehehehehe :)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Back to TOP

Glamour Bomb Templates