Leelou Blogs

Qila Love Faris

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 9, 2011

~KoNvOkEsYeN~

Dah lame rasanye aku tak update blog aku nih.. hehehe
Hmm bru2 nih pd tarikh 29/10/2011 adalah merupakan
tarikh keramat aku iaitu tarikh aku diwatikahkan
skrol diploma dalam bidang Pengurusan dan Teknologi Pejabat
YYYYYYYEEEEEEEAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!
tak caya??? meh aku share ckit gambar aku time konvo aritu..


haaa.. amacam cun x aku? hehehe perasan jer..
ALHAMDULILLAH akhirnye aku berjaya jugak bergelar graduan UiTM..
aku da tak kesa da org nk ckp aku layak or 
x layak jd student uitm ke course yg aku amik 
x berbaloi ke.. so what the hell org yg nk ckp 
aku mcmtu?? ko ade ke??
XDE KAN...
so mulut tuh jgn nk longkang sgt mengata aku
sesedap rase korg ye.. aku 
dah pun berjaya buktikan yg aku layak ye..
SORRY lar sbb menghampakan 
niat tak baik korg selama ni kat aku ye..
wlupun aku tau ko tuh talam tp aku layankan aje
perangai ko.. sbb APE???
sbb memikirkan aku da lame berkwn dgn ko..
wlupun aku tau sbnrnye org mcm ko tuh
x layak pun digelar kwn..
x abis2 dgn hasad dengki ko tuh.. xpelar name pun 
ko lg advance dr aku..
aku ade DIP je ko kan ade PHD (penyakit hasad dengki)
kuikuikuikui.. ;D
okay lar aku membebel pnjang pun x guna kan
ko bukan bce pun ape yg aku tulis ni pun kan..
aku just nk luahkan je kat blog kesayangan aku nih..
klu ko bace baguslar..
biar TERBELIAK cikit mata ko..
hahahaha (ketawa besar)
utk pengetahuan ko aku bkn nk berlagak dgn ko 
atau ape.. aku cume nk bgtau ko jer 
jgn sdp2 sgt mengata org x layak lar
x sesuai lar or what so ever..
you are not qualified too honey..
coz u have nothing my dear!!!
seriously aku bkn nk berlagak
i'm just revealing the truth...
pd mulenye mmg lar agak sedih coz
smpai ati ko ckp aku mcm2 kan..
tp memandangkan time tuh aku blm lg bergelar
graduan aku diam kan aje 
sbb aku mmg takde bukti nk tunjuk kat ko..
tp akhirnye inilah buktik yg plg nyata aku bole tunjuk kat ko..
I DID IT!!!!!YIPPPPIEEEE!!!!!
DEGREE NEXT.....
Chaiyok Chaiyok!! :)

2 comments:

:: Shikin Dalib :: said...

tahniah qila!! after his, degree plak..chayok2!! mis uuuu :)

qila purplegirlz said...

insyaAllah kak shikin.. miss you too.. :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Back to TOP

Glamour Bomb Templates