Leelou Blogs

Qila Love Faris

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 9, 2011

~BAHAGIA~

YYYYAAAAHHHHHHOOOOOOOO!!!!!
asl aku excited sgt nih?? owh ye.. aku happy sbb setelah sekian lama 
dapat gak aku keluar dgn pengeran jantung ku.. MUHD FARIS BIN JAILANI.. :)
I HEART YOU LAR SAYANG.. <3
okay td kitorg kuar jenjalan di Jusco Bukit Raya..
kitorg tgk wayang, then makan2.. then jalan2 then.. aku nk main mewarna kartun pasir tuh..
skali tgk tuh utk kanak2....
huhuhuhuhu nak main bnda tuh.... :(
tp xpelar aku pendam kan saje bakat semulajadi yg aku ade..
klu kat uma sewa aku kat Melaka tuh siap lar aku bli yg 90 sen punye tuh
then aku mewarna la bnda tu smpai siap pstu lekat kat dinding bilik aku..
hehehehehehe
tak caya aku ade bakat terpendam???? jap eh aku tunjuk buktinye..
TAADAAA...!!!!!

HAA CANTIK TAK AKU BUAT????
yelar aku tau lar x cantik sgt..
almaklum lar aku bkn amik course Art & Design pun..
amik course OS pulak kan..
tp haaa klu korg perasan yg retak kat dinding tu bkn keje aku tau..
tu mmg semula jadi ye.. bkn aku punye keje ye..
hehehehe
haa berbalik pd tajuk td.. aku bahagia sgt arini sbb
arini faris die ajak aku kuar sempena meraikan konvokesyen aku yg 
lepas dan meraikan jugak dier naik pangkat sebagai Assistant Supervisor kat tmpt 
keje dier.. hehehehe TAHNIAH SAYANG.. :D
then dier ade lar bagi hadiah kat aku..
aku cukup appreciate sgt wlupun x seberapa
tp dier ingt gak kat gf dier yg montel nih.. 

FAMOUS AMOS NYUM2!!!
(cookies da selamat dlm perut)

TAADAAA!!!! ni lar hadiah nye.. simple but nice coz i just love cookies and chocolates..
hehehe itu pasal lar muke ko bulat lala oi.. =.=
tp xpe wlupun aku bulat tp masih ade org yg sudi 
jd kekasih hati aku ye.. :)
okay.. kat bawah ni antara gmbar yg smpat aku tgkap td sewaktu kuar dgn si dia...

MY LOVE... :)

time nih mmg x menyabar nk snap gmbr pdhal bru lps mkn.. =.=

minum Milo anda jd SIHAT & KUAT.. yeahhh mmg sihat pun aku nih.. :D

i love this pics.. :)

1 comments:

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda atau hadiah buat yg tersayang..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Back to TOP

Glamour Bomb Templates