Leelou Blogs

Qila Love Faris

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 9, 2011

~BAHAGIA~

YYYYAAAAHHHHHHOOOOOOOO!!!!!
asl aku excited sgt nih?? owh ye.. aku happy sbb setelah sekian lama 
dapat gak aku keluar dgn pengeran jantung ku.. MUHD FARIS BIN JAILANI.. :)
I HEART YOU LAR SAYANG.. <3
okay td kitorg kuar jenjalan di Jusco Bukit Raya..
kitorg tgk wayang, then makan2.. then jalan2 then.. aku nk main mewarna kartun pasir tuh..
skali tgk tuh utk kanak2....
huhuhuhuhu nak main bnda tuh.... :(
tp xpelar aku pendam kan saje bakat semulajadi yg aku ade..
klu kat uma sewa aku kat Melaka tuh siap lar aku bli yg 90 sen punye tuh
then aku mewarna la bnda tu smpai siap pstu lekat kat dinding bilik aku..
hehehehehehe
tak caya aku ade bakat terpendam???? jap eh aku tunjuk buktinye..
TAADAAA...!!!!!

HAA CANTIK TAK AKU BUAT????
yelar aku tau lar x cantik sgt..
almaklum lar aku bkn amik course Art & Design pun..
amik course OS pulak kan..
tp haaa klu korg perasan yg retak kat dinding tu bkn keje aku tau..
tu mmg semula jadi ye.. bkn aku punye keje ye..
hehehehe
haa berbalik pd tajuk td.. aku bahagia sgt arini sbb
arini faris die ajak aku kuar sempena meraikan konvokesyen aku yg 
lepas dan meraikan jugak dier naik pangkat sebagai Assistant Supervisor kat tmpt 
keje dier.. hehehehe TAHNIAH SAYANG.. :D
then dier ade lar bagi hadiah kat aku..
aku cukup appreciate sgt wlupun x seberapa
tp dier ingt gak kat gf dier yg montel nih.. 

FAMOUS AMOS NYUM2!!!
(cookies da selamat dlm perut)

TAADAAA!!!! ni lar hadiah nye.. simple but nice coz i just love cookies and chocolates..
hehehe itu pasal lar muke ko bulat lala oi.. =.=
tp xpe wlupun aku bulat tp masih ade org yg sudi 
jd kekasih hati aku ye.. :)
okay.. kat bawah ni antara gmbar yg smpat aku tgkap td sewaktu kuar dgn si dia...

MY LOVE... :)

time nih mmg x menyabar nk snap gmbr pdhal bru lps mkn.. =.=

minum Milo anda jd SIHAT & KUAT.. yeahhh mmg sihat pun aku nih.. :D

i love this pics.. :)

~PELAJAR DEGREE~

okay pada tarikh 13 September 2011..
secara rasminya...........
aku kini bergelar mahasiswi UiTM lg skali...
YYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!
hmmm sbnrnye dlu time cuti 
aku excited giler nk smbung blaja degree nih..
tp bile da berhadapan dgn assignment, quiz, test, fuhhh.....
pening palo den ni haa..
tp xpelar demi mencapai cita2 aku ikutkan jugak hasrat kedua ibu bapaku..
best sebenarnye blaja nih tp yg plg penting kite kene ade minat nk blaja..
HAA? AKU NIH ADE MINAT KE NK BLAJA????
hmm ade lar gak kan.. mestilar ada lala oi giler ko x minat nk blaja
klu x blaja nk buat ape umo ko muda lg kot klu nk kawen.. hehehehe
tular aku skg ni amik course
Bachelor in Office System Management di UiTM Kampus Bandaraya Melaka.. :))
I <3 MELAKA.. 
hehehehe
actually aku sbnrnye klu diikutkan aritu 
dpt smbung blaja kat UiTM Puncak Alam, but aku nih degil sgt
nk gak tukar kampus Melaka..
sbb membe2 ramai yg dpt kat Melaka.. so 
ofcourse lar aku nk gak kat Melaka kan..
tp.................................................
actually sedih gak sbnrnye bile aku terima gak tawaran kat Melaka nih..
klu aku blaja kat Puncak Alam aritu alangkah bahagianye....
merasa lar aku pki kete VIVA ye..
tp nk buat cane.. xde rezeki aku..
my friends and my study is even more important than that car..
DAMN!!!! menipu gile aku nih.. pdhal gigit jari aku kot melepas kete aritu..
aisehh.. ape mau buat da bpk aku letak syarat mcmtu tp 
aku ingkar jugak jd melepas lar kete aku tuh..
huhuhuhuhuhu
takpelar lala da keje nnt insyaAllah bkn setakat VIVA, ALPHARD pun ko mampu pki..
hiahiahiahia..
amboi berangan lebih aku nih..
hehehe x salah kan klu berangan?? :D
okay lar aku xnk merepek byk2 nnt aku sedih..
aku just berharap aku dapat perform yg terbaik utk degree nih..
CHAIYOK CHAIYOK LALA!!!!
jgn hampakan mak ayah ko ye.. study leklok tau.. ingt keluarga, kwn2 dan ingtlah FARIS yg tersayang..
hehehehehe :)

~KoNvOkEsYeN~

Dah lame rasanye aku tak update blog aku nih.. hehehe
Hmm bru2 nih pd tarikh 29/10/2011 adalah merupakan
tarikh keramat aku iaitu tarikh aku diwatikahkan
skrol diploma dalam bidang Pengurusan dan Teknologi Pejabat
YYYYYYYEEEEEEEAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!
tak caya??? meh aku share ckit gambar aku time konvo aritu..


haaa.. amacam cun x aku? hehehe perasan jer..
ALHAMDULILLAH akhirnye aku berjaya jugak bergelar graduan UiTM..
aku da tak kesa da org nk ckp aku layak or 
x layak jd student uitm ke course yg aku amik 
x berbaloi ke.. so what the hell org yg nk ckp 
aku mcmtu?? ko ade ke??
XDE KAN...
so mulut tuh jgn nk longkang sgt mengata aku
sesedap rase korg ye.. aku 
dah pun berjaya buktikan yg aku layak ye..
SORRY lar sbb menghampakan 
niat tak baik korg selama ni kat aku ye..
wlupun aku tau ko tuh talam tp aku layankan aje
perangai ko.. sbb APE???
sbb memikirkan aku da lame berkwn dgn ko..
wlupun aku tau sbnrnye org mcm ko tuh
x layak pun digelar kwn..
x abis2 dgn hasad dengki ko tuh.. xpelar name pun 
ko lg advance dr aku..
aku ade DIP je ko kan ade PHD (penyakit hasad dengki)
kuikuikuikui.. ;D
okay lar aku membebel pnjang pun x guna kan
ko bukan bce pun ape yg aku tulis ni pun kan..
aku just nk luahkan je kat blog kesayangan aku nih..
klu ko bace baguslar..
biar TERBELIAK cikit mata ko..
hahahaha (ketawa besar)
utk pengetahuan ko aku bkn nk berlagak dgn ko 
atau ape.. aku cume nk bgtau ko jer 
jgn sdp2 sgt mengata org x layak lar
x sesuai lar or what so ever..
you are not qualified too honey..
coz u have nothing my dear!!!
seriously aku bkn nk berlagak
i'm just revealing the truth...
pd mulenye mmg lar agak sedih coz
smpai ati ko ckp aku mcm2 kan..
tp memandangkan time tuh aku blm lg bergelar
graduan aku diam kan aje 
sbb aku mmg takde bukti nk tunjuk kat ko..
tp akhirnye inilah buktik yg plg nyata aku bole tunjuk kat ko..
I DID IT!!!!!YIPPPPIEEEE!!!!!
DEGREE NEXT.....
Chaiyok Chaiyok!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Back to TOP

Glamour Bomb Templates