Leelou Blogs

Qila Love Faris

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 11, 2011

~PeNaNtIaN SuAtU PeNyIkSaAn~

Alhamdulillah pada 25 May 2011 aritu aku da dpt tau keputusan semester akhir 
aku di peringkat diploma Office Management & Technology..
 julung kali nye aku dpt gak merasa dpt 4 flat..
 tp tula parents aku pun x berapa berbangga dgn keputusan aku.. 
aku pun tak tau nape.. yelar aku admit aku bkn nye pandai mane pun..
 aku blaja bese2 je pun bknnye top student pun.. tp agk kecewa gak lar sbb 
aku rse untuk semester akhir aritu wlupun aku cume menjalani
 lantihan industri di Fakulti Kejuruteraan Awam UiTM, Shah Alam, 
aku rse aku da cube berikan usaha yg plg terbaik untuk
 mndpt result yg terbaik gak.. mtk maaf la klu selama nih aku 
gagal untuk membuat satu perkara yg aku harap boleh membanggakan
 ibu bapa ku sendiri.. cume aku harap at least ade lar satu penghargaan
 di atas usaha yg aku telah usahakan selama 2 tahun lebih aku blaja nih.. 
tp xpe la aku pendam kan aje perasaan nih.. aku cube buang perasaan nih jaoh2..
 dlm 4 bulan lebih cuti nih lak aku telah mendpt tawaran utk buat 
Skim Khidmat Pelajar di Perpustakaan Tun Abdul Razak 4 di UiTM Shah Alam.. 
gaji x lar seberapa tp xpe lar niat aku pun aku nk timba
 pengalaman bekerja dengan department yg berlainan.. 
bkn aku xnk smbung jer SKP tuh kat tmpt praktikal dulu 
cume nyer aku nk bertukar angin jer nk timba pengalaman.. 
slalu gak aku brtembung dgn staf2 FKA, dorg byk kali gak
 tnyer nape x buat SKP kat FKA tp utk jage ati dorg aku 
ckp jelar mak aku yg tetapkan utk semua tuh.. and skg aku 
berharap sgt aku dpt sambung degree course Office System Management
 kat UiTM Bandaraya Melaka sbb ramai kekwn aku yg apply kat sane.. 
klu ikutkan parents aku mmg dorg klu boleh nk aku smbung
 kat Puncak Alam nih jer tp aku xnk lar sbb pd aku lg jauh
 aku merantau lg luas pandangan aku.. harap2 dapat la hendaknye.. amin.. :)



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Back to TOP

Glamour Bomb Templates