Leelou Blogs

Qila Love Faris

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 17, 2010

ALHAMDULILLAH..

10 December 2010 aritu UiTM dh kuarkan result..
akhirnyer penantian azab yg aku rsekan dlu dh terjwb biler dh
tgk sndiri result dpn mata..Alhamdulillah..lega cikit rase hati nih..
aku msih lg mempertahankan 3 pointer sepanjang semester ni..dan insyaAllah
aku akan grad on time iaitu pd tahun hadapan..rse bersyukur sgt..walaupun result agak
drop sem ni tp aku redha sbb aku tau sem ni sgt memeritkan..aku rse down sgt sem ni
sbb x dpt nk perform yg plg terbaik wlupun aku rse dh cube sdaya upaya aku..
tp xpe mgkin kali nih mgkin bkn rezeki aku utk tingkatkan result aku..insyaAllah aku
cube lak time degree nnt..hehehe
ape2 pun aku tumpang simpati pd kwn2 yg tak bernasib baik..kecian kat dorg..
harap dorg sbr menghadapinyer dan harap dorg cube gandakan usaha lg untuk semester bru yg
bkn menjelma tak lama lg nih..
Hujung bln nih aku akn naik ke Melaka blk utk hadiri taklimat praktikal...tak sbr nyer
nk jmpe kwn2 lg..hehehe..pastu msuk jer tahun bru kena mendaftar utk sem dpn nih..
insyaAllah sem dpn nih dh mule start praktikal kat UiTM Shah Alam..harap time praktikal nnt sume
berjalan lancar spt yg dirancang..aku harap aku tak byk buat kesilapan time praktikal nnt..
dan aku pun harap aku dpt pengalaman yg plg berharga time praktikal nnt..mtk2 mcmtu lar..AMIN..
Okay lar tgn aku pun dh pnt menaip dr td mengalahkan secretary..hehehe
len mse aku akn update lar citer terbaru ttg aku..hehehe..see you.. ;)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Back to TOP

Glamour Bomb Templates