Leelou Blogs

Qila Love Faris

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 21, 2010

Kawan-kawan ku di Taman Kg. Kuantan, Klang


Kampung Kuantan, Klang merupakan tanah tumpah darah ku sejak 20 tahun yg lalu..Eh silap2 aku lahir kat KL tp membesar kat Klang yer..silap2..hahahaha
Hmm sedar tak sedar dh 20 tahun dah aku skrg ni yer..klu dulu mse kecik2 rase mcm 20 tahun tu dh matang dh tp nape aku tak matang2 yer..hahahaha..yg tudung putih tu adlh shbt yg plg rapat dgn aku dr dulu smpai lar skrg..even dier muda setahun dr aku kan..hahahaha..yana tak yah nk bajet muda sgt la anda yer..
Selain yana ni ade lg yana lg sorg..hehehehe..Name dier Nur Liyana..Mak dier merupakan
ibu angkat kpd kami berdua..


CHAK!haa yg tgh tu lar yana lg sorg..dua2 nme yana kan..aku lak yg kat tepi tuh..hehehehe..time
ni aku kuwus lar cikit skrg dh temok!..huhuhu..
ramai giler org kater aku dh temok tau..tension kdg tuh..
tp nsb baik pakwe aku setia menunggu aku dan terima aku seadanya..thanks bb..hehehehe
klu aku blk klang time cuti sem mmg wajib lpk dgn mereka berdua nih..
kitorg rajin kuar sesama, lepak bersama, makan bersama, bergosip bersama..
cume pakwe jer tak kongsi sesame..hehehehe


haa yg ni lar liza namenyer..ni kwn aku lg sorg..klu time aku cuti jer msti dier rajin dtg uma
aku dan melepak ngan aku..WAJIB gak tu..hahahaha
liza ni pun same giler mcm aku gak tp dier lebey cikit lar..
kwn2 aku sume kater mcmtu gak..liza ni jenis yg ramah dgn org..byk mulut dier nih..hehehehe

Akhir kater aku nih ramai giler kengkawan..klu boley aku nk berkwn ngan sume org..
tp klu kwn tu bg bad input kat aku just get LOST..
aku mmg tak suke giler klu kwn tu jenis yg lupe daratan sume..wtf..
kiter membesar same2 so biler dh dpt sng aku rase tak yah lar nk menyombong2
lak dgn kwn2 lame..so my frens kenang aku dlm doamu yer..
LOVE YOU ALL..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Back to TOP

Glamour Bomb Templates