Leelou Blogs

Qila Love Faris

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 20, 2010

Hari pertama bagi mggu-mggu terakhir yg amat menyiksakan..


mlm td x tau nape x boley tdo..pg td ari terakhir abis internal praktikal..arini jadual mmg memeritkan..test dan presentation pd mggu terakhir sblm final???owh tidak..sakit sgt bdn2 ni sbnrnyer tp terpksa gagahkan diri gak..test owh tidak..aku rase mlm td aku dh bace buku byk kali smbil tu siapkan pape yg patut utk presentation..sumenyer mmg last minute..spatutnyer bkn tgs aku sbb aku ni hanya sekadar aym tambatan jer..mmg kcu idup aku arini..almaklumlah keje last minute pstu ditmbah lg dgn pressure dr kwn2..

ee sbr jerlar..klu ikutkan ati aku nk jer pijak2 kpala dorg..mse jwb test td aku gagal utk berikan yg plg terbaik tp x mengapa lar sekurang2 nyer aku dh cube yg terbaik..alhamdulillah jugak utk presentation td..sukar dijangka apabila presentation secara spontan tnpa sbrg praktis tidak lar mengecewakan..time kasih jugak aku ucapkan pd kwn2 kls kerana telah cube bg kerjasama yg plg terbaik..aku buat sume ni bkn utk aku sorg tp utk korg sume..aku bkn yg terbaik tp wlu pun mcmtu aku cube utk tak menghampakan korg..

aku hrp wlu pun dgn usaha yg x seberapa kiter dpt kongsi kejayaan td same2..time kasih uols..


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Back to TOP

Glamour Bomb Templates