Leelou Blogs

Qila Love Faris

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 21, 2010

AKU YANG SANGAT PEMALAS!!!

OMG..ape nk jadi ni lala ko nih asl lar mls giler batak nih..hadoyai..lg bpe ari jer lg nk exam nih..ko kulit buku pun x pgg lg ape nk jd ko nih lala....haish....xley jd mcmni lala..ni last sem kot ko jgn buat psl kang ade gak carry paper nnt..nauzubillah hi min zalik..ya allah mtk2 lar dijauhkan..amin..tp mcmne lar nk ubh sikap nih..aku da try byk kali xley gak lar aku x tau nape mls sgt nih..aku rase cuti stdy week ni da mcm cuti sem lak..hadoiyai...aku mtk2 sgt2...aku nk sgt sume subjek sem ni aku lulus sume subjek pun jd lar weh sbb aku nk grad on time..and practical sem dpn dgn suka ati nyer..mtk2 lar weh..aku pnyer planning tu jer skg nih..ya allah makbulkanlar doa ku ini..aku ni asyik berdoa jer tp berusaha nyer tidak kan tak gune juga yer..haish..yelar2 jap lg nk bukak buku lar nih...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Back to TOP

Glamour Bomb Templates