Leelou Blogs

Qila Love Faris

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 20, 2010

Akhirnyer lepas gak azab..


fuhh...lega akhirnyer lepas gak segala beban utk seminggu nih..aku rase dh mcm dh abis exam lak..siyes penat giler mggu nih..mmg giler lar schedule nyer x mcm nk mati lak ari2 nk kena mengadap buku nk jwb test lar quiz lar presentation nyer lg..aku rase nk exam pun x tension mcm mggu nih..tp alhamdulillah dh berakhir..skg nih tgh pikir nk study for exam jer skg nih..utk exam kali ni xley nk memain coz sem ni yg terakhir utk aku blaja kat uitm melaka nih jd aku nk kena perform supaya aku ley pegi praktikal dgn sng ati nyer dan graduate on time..aku xnk ade repeat paper walau 1 pun..insyaallah aku akan berusaha..

tp 1 jer mslh aku skg nih..aku mtk2 sgt aku dpt lps utk sume subjek coz aku risau sgt dgn sem nih..aku tak penah rase terseksa sgt sblm nih tp ntah nape aku rase sem akhir ni mcm susah giler..aku tak pnh put high expectation onto myself sbb aku tau keupayaaan aku setakat mane..cukup lar sekadar aku dh buat yg terbaik dan dapat yg sederhana..susah jd org yg slalu di tmpat yg tggi nih once dh drop mmg frust menonggeng lar jwb nyer..thats why i love to be ordinary person..no matter what im just thankful to Allah SWT with what i own in this world and i really need helps from Allah SWT to help me to go through this hard situation..amin..


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Back to TOP

Glamour Bomb Templates