Leelou Blogs

Qila Love Faris

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 20, 2010



6 Julai 2007 merupakan tarikh keramat bagi hidup aku apabila aku ditemukan dgn sorg laki yg bernama Muhd Faris B Jailani..
Aku masih ingt lg tika aku dan die same sekolah menengah sedari tingkatan 1 lagi 
tp kami berdua berkenalan sejak tingkatan 3 nk msuk tingkatan 4..
kami berdua merupakan pengawas sekolah yg berdedikasi agaknyer..
hahaha..hmm..dier merupakan seorang ketua pengawas manakala aku sorg setiausaha..
aku selalu aje kena buli dengan dier waktu sekolah dulu..



maklum lar aku nih budak baik mmg slaloo jer kena buli..hahaha..
dulu mmg aku benci giler dgn dier sbb suke kacau aku buli aku sume..
tp bak kater org x baik benci2 org ni last2 nnt kiter suke kat org tuh..
mmg betul lar pepatah tuh..
perkara tu betul2 terjadi kat aku..aku start kapel dgn dier pd tarikh 6 Julai tu..mase tu aku nk pujuk dier jgn tinggalkan lembaga pengawas sekolah aku sbb kitorg 
sume memerlukan dier utk memimpin sekolah tuh..pujuk pnyer pujuk ntah mcmne ley pulak terkapel time tuh..hahaha..mmg kelakar..
hmm baru2 tu aku rase agk janggal lar nk layan dier 
mcmne agaknyer aku pun kekok..
tp alhamdulillah lame2 aku rase betul2 serasi dgn dier..
malah makin sayang kat dier..
dan alhamdulillah juga sbb walaupun dgn bermcm2 
dugaan yg dtg aku dan dier berjaya bertahan selama 3 tahun lebey..
pape pun aku harap perhubungan ni akn terus 
abadi sehingga ke akhir hayat kami berdua..amin..


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Back to TOP

Glamour Bomb Templates